Hofplan Tuinontwerpen

Appeltern Winnaar - Gouden Potlood - Beste Tuinontwerp

“ Het tuinontwerp Confrontatie wint het Appeltern Tuinenfestival 2012!!!”

De tweede editie van de Lente TUIN en Woon Beurs Goes!

Van vrijdag 15 t/m zondag 17maart 2013

Van vrijdag 15 t/m zondag 17maart 2013 wordt in de Zeelandhallen de tweede editie van de Lente TUIN en Woon beurs Goes georganiseerd. Uniek is dat de entree gratis is. Libéma (eigenaar Zeelandhallen), Anoeska Hagenstein en Femke Willems hebben de handen ineengeslagen en bundelen hun krachten en ervaring om wederom een succes te maken van de Lente TUIN en Woon Beurs. 

Afgelopen maart 2012 is de Lente TUIN en Woon beurs met daverend succes gelanceerd in de Zeelandhallen in Goes. Meer dan 8.000 bezoekers bezochten dit inspirerende driedaagse evenement.

Drie dagen lang worden bezoekers getrakteerd op het mooiste aanbod op het gebied van wonen en de tuin. Mensen kunnen zich laten inspireren door de nieuwste trends en kunnen ter plekke ontwerpen laten maken voor hun tuin of woning. Ook zullen er workshops gehouden worden.

Natuurlijk: Pouwelse Tuinen en Hofplan Tuinontwerpen

Vanzelfsprekend zijn Pouwelse Tuinen en Hofplan Tuinontwerpen ook dit jaar weer prominent aanwezig. Direct bij de entree van de hallen ligt weer een mooie voorbeeldtuin waar u terecht kunt voor vrijblijvend deskundig advies over ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Wilt u liever een afspraak maken om bij u thuis een kijkje te komen nemen, dan plannen we dat direct met u in.

Kom, kijk, beleef en geniet!

De Lente TUIN en Woon beurs Goes 2013

Zeelandhallen te Goes
vrijdag 15 maart               11.00 uur tot 21.00 uur
zaterdag 16 maart           10.00 uur tot 17.00 uur
zondag 17 maart              10.00 uur tot 17.00 uur


Andere nieuwsberichten

Tuingeluk Coach

Nieuws

Gratis tuinadvies!

Maak een afspraak en ontdek wat uw tuin u te bieden heeft...
Lees meer »

Nieuws archief »

@hofplantuin

Volg @HofplanTuin »